fbpx

2017

25.-26.2.2017

Järjestyksessään toista kertaa ajettiin Raksilan Pesäpallostadionilla Stadion Snowcrossia. Tällä kertaa tehtiin historiaa, sillä kilpailu oli saanut SM-arvon ja illan Finaalin voittajasta Pietarsaaren Viktor Hertenistä leivottiin huikeassa finaalillähdössä ensimmäinen Stadion Snowcrossin Suomen Mestari – Onnittelut Viktorille! Hopeamitali meni Ruotsiin Emil Hanssonille ja pronssi jäi Ouluun Eetu Karjalaiselle. Onnittelut heillekin!

Stadion Snowcross -tapahtuma saatiin tällä kertaa viedä läpi täydellisessä säässä, kun aurinko paistoi täydeltä terältä pikkupakkasessa. Päivällä auringonpaisteessa ajetun hurjan Loukko.com Dominator-kaksintaistelukisan voittoon ajoi dramaattisten vaiheiden jälkeen Kauhajoen Juuso Loukko. Onnittelut Juusolle!

Kaksipäiväinen Stadioncross-tapahtuma keräsi ennätysyleisön, sillä kävijämäärä nousi yhteensä jopa 4000 kävijään. Raksilan urheilupyhätössä oli todellinen talven superviikonloppu, sillä samaan aikaan hiihdettiin Tervahiihto, jonka maalialue sijaitsi Ouluhallin takapihalla ja uintikilpailut pidettiin uimahallissa, sekä Kärppäpeli Areenalla. Viikonloppuna Raksilassa kävi jopa lähes 15.000 ihmistä.

Stadion Snowcross Oulu kiittää kaikkia kuljettajia, yhteistyökumppaneita, kisaorganisaatiota ja ennen kaikkea upeaa yleisöä tapahtumaan osallistumisesta.